Back To Top Button

ОДХЕФТУВАЧ, ДЕКЛАМЕРИЦА

33 ден

ОДХЕФТУВАЧ, ДЕКЛАМЕРИЦА

 

ОДХЕФТУВАЧ, ДЕКЛАМЕРИЦА за вадење на хефт иглици од хартија. Идеален за канцелариска и домашна употреба. Лесен за користење.

Шифра: PRO004