Back To Top Button

НОЖИЦИ 24 cm

92 ден

НОЖИЦИ 24 cm

 

НОЖИЦИ 24 cm – сечиво направено од нерѓосувачки челик. Ергономска дршка за полесна употреба.

Шифра: 74000080