Back To Top Button

МРСНИ БОИЦИ – Акварелни PELIKAN 1/8

МРСНИ БОИЦИ – Акварелни PELIKAN 1/8

 

НЕТОКСИЧНИ АКВАРЕЛНИ МРСНИ БОИЦИ од највисок квалитет наменети за најмалите уметници. Секоја боица е обложена со заштитна амбалажа за да се заштити детето од валкање. Голема палета од јаки бои за поттикнување на креативноста и голема забава при цртањето.

Овие мрсни бои се акварелни што значи дека во допир со вода даваат ефект на водени бои. Направете комбинација од овие две на еден цртеж и добијте вистинско ремек дело.

Атрактивното и модерено пакување ги прават привлечни за секое дете.