Back To Top Button

МРСНИ БОИЦИ – S-Cool 1/12

60 ден

МРСНИ БОИЦИ – S-Cool 1/12

 

НЕТОКСИЧНИ МРСНИ БОИЦИ со висок квалитет наменети за најмалите уметници. Секоја боица е обложена со заштитна амбалажа за да се заштити детето од валкање. Голема палета од јаки бои за поттикнување на креативноста и голема забава при цртањето.

Шифра: SC016 / 74000043