Back To Top Button

Пенкало Метално – Pelikan Snap® Gold

390 ден

Метално Пенкало Пеликан – Snap® Gold

 

Метално пенкало со клик механизам. Пенкалото го дефинира чист, елегантен и минималистични изглед за луѓе со префинет вкус. Алуминиумско тело со цилиндричен дизајн, достапно во неколку различни модерни бои кои му даваат уникатен изглед на самото пенкало.

Оставете посебен впечаток на секој состанок. Идеално за секoјдневна употреба.

Достапно во неколку различни бои: silver, platinum, gold, rose gold, copper and frost blue.

 

Snap пенкалата се направени од материјал кој може да се рециклира.

Шифра: 09000479