Back To Top Button

БЕЛА МАГНЕТНА ТАБЛА 120×240

5,490 ден

БЕЛА МАГНЕТНА ТАБЛА 120×240 cm – еднострана бела магнетна табла со алуминиумски рабови и држач за маркери. Идеална за секојдневна канцелариска или домашна употреба. Практична и погодна за секакви презентации и семинари.

Може да се пишува со маркер како и да се прикачуваат мемо ливчиња со магнет.

Достапна во повеќе различни димензии.

→Погледнете ги сите видови табли од нашата програма со клик тука←

Нема на залиха

Шифра: 90000169