Back To Top Button

КРЕП ТРАКА 48m x 30mm

119 ден

КРЕП ТРАКА 48m x 30mm

 

КРЕП ТРАКА 48m x 30mm.  Заштитна самолеплива лента за универзална употреба на која може и да се пишува.

Достапна во 2 димензии: 48mm x 30m  и 24mm x 30m

 

Шифра: OF267 / 90000096