Back To Top Button

ДРЖАЧ ЗА ВИЗИТ КАРТИЧКИ

90 ден

ДРЖАЧ ЗА ВИЗИТ КАРТИЧКИ

Држач за визит картички изработен од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Достапен во 2 бои – црна и сива.