Back To Top Button

Книга за Вас: од Вашето одделение

500 ден

Книга за Вас: од Вашето одделение

Димензии: 210х210
Корица: тврда
Страни: 96
 

Краток опис:

Направете уникатен подарок од целото одделение за вашата омилена наставничка или наставник! 🎁Напишете, нацртајте, обојте, или залепете нешто со вашите најубави моменти од училишната година и раскажете ја приказната на вашето одделение.

 


 

Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.