Back To Top Button
Попуст!

Боенка за возрасни за забава и релаксација + Дрвени Боици

340 ден

Боенки за возасни за забава и релаксација + Дрвени Боици Пеликан

Димензии: A4
Корица: мека
Страни: 50

Краток опис:

Боењето го буди уметникот во секого, без разлика на возраста.

Постои слобода во изборот на боички, фломастери и моливи, во нивното подредување и во чувството на наплив на воодушевување едка безбојното почнува да се преточува во бојадисано.

За оние што отсекогаш ушивале да цртаат и бојат, “Креативни цртежи за забава и релаксација”, овозможува оттргнување од вашето секојдневие и нурнување во една шематска игра што ви е позната и што лесно ве врзува.

Забавувајте се, опуштете се, истражувајте….

Секое дете е уметник. Проблемот е како да остане уметник кога ќе порасне – Пабло Пикасо

 


Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.