Back To Top Button

Калкулатор со Лента CASIO FR-620RE -E-EC

 

Калкулатор со Лента CASIO FR-620RE -E-EC

– дисплеј со 12 бројки

– димензии :  (В x Ш x Д): 11,1 x 20,5 x 37,7 cm

– тежина: 1400g

– ролна 58 mm (2 color print (RB-02) )

– брзина на принтање: 3,5 лин/сек.

 

ФУНКЦИИ: