Back To Top Button

ХЕФТАЛИЦА КЛЕШТА – OFFISHOP

540 ден

ХЕФТАЛИЦА КЛЕШТА – OFFISHOP

 

ХЕФТАЛИЦА КЛЕШТА – OFFISHOP – хефталица со висок квалитет и издржливост. Има метално тело и е погодна за користење во канцеларија или дома. Капацитет – 45 листа.

Шифра: OF036