Back To Top Button

ГЛИНЕМОЛ СО ШАБЛОНИ 450 ГР – ТОЗ 

119 ден

ГЛИНЕМОЛ СО ШАБЛОНИ 450 ГР – ТОЗ  – мека и еколошки чиста глина со висок квалитет. Големата мекост им овозможува на децата да ги направат фигурите до најситните детали. Правењето разни фигури и облици со глина им помага на најмладите при развивање на нивните моторички вештини и креативност.

Производ на најголемиот балкански производител за школски прибор – ТОЗ Хрватска.

Шифра: 95000017