Back To Top Button

ГЛИНЕМОЛ 250 ГР – ТОЗ БЕЛ

55 ден

ГЛИНЕМОЛ 250 ГР – ТОЗ БЕЛ – мека и еколошки чиста глина со висок квалитет. Големата мекост им овозможува на децата да ги направат фигурите до најситните детали. Правењето разни фигури и облици со глина им помага на најмладите при развивање на нивните моторички вештини и креативност.

Производ на најголемиот балкански производител за школски прибор – ТОЗ Хрватска.

Шифра: 95000015