Back To Top Button

ФОЛИЈА ЗА ПЛАСТИФИЦИРАЊЕ 67х99 100мик

105 ден

ФОЛИЈА ЗА ПЛАСТИФИЦИРАЊЕ 67х99 100 мик – го штити испринтаниот документ од вода и прљавштини. Достапна во повеќе димензии и микронажи.

 

Погледнете ги сите фолии од нашата програма

Шифра: OF439