Back To Top Button
Попуст!

Едукативни Игри со Активности за Деца 2

690 ден

СЕТ ИГРИ СО АКТИВНОСТИ 

СЕЧИ ЛЕПИ 2 + ШАРЕНИ СТРАНИЦИ

 

Овој сет содржи: 
дрвени боици Пеликан
работни листови со активности за сечење и лепење (Сечи Лепи 2)
работни листови за индивидуални логички активности (Шарени Страници)
ножички Пеликан
липак Пеликан
 
Во овие комплети ќе најдете активности специјално дизајнирани за подобрување на моторните вештини и креативноста на децата. 
Активностите кои ги содржи оваа вежбанка се: цртање, боење, поврзување, лепење, логичко решавање и уште други игри преку кои најмладите се забавуваат и истовремено учат.
 
Заедно со овој сет доаѓа и прибор од германскиот производител Pelikan (дрвени боички, ножички, лепаче) со кој дечињата ќе можат да ги извршат сите задачи.
 

Овој комплет ќе им помогне на дечињата во:

– развој на нивните моторичките вештини и координација

– поттикнување логичко размислување

– зголемување на креативноста

– зајакнување на самостојноста и самодовербата


Шарени страници за Умни Глави – Овој комплет се состои од повеќе разновидни содржини, кои на вашето дете ќе му овозможат да ја зголеми својата концентрација, да ги подобри своите логички вештини и да ја развие својата креативност. 

Сечи Лепи –Во овој комплет ќе пронајдете листови со делови за сечење и лепење, со кои вашето дете ќе може да создаде различни форми. 

  

Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.