Back To Top Button

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО – ГОЛЕМ

195 ден

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО – ГОЛЕМ

 

ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП ЗА БИРО – ГОЛЕМ за полесно и попрецизно сечење на селотејпот. Направен од цврст и издржлив материјал со едноставен и модерен дизајн.

За селотејп трака широка до 15мм.

Шифра: OF186