Back To Top Button

ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ЅВЕЗДИЧКИ

15 ден

ДРВЕН МОЛИВ СО ГУМА HB – ЅВЕЗДИЧКИ

 

Дрвен молив со гума со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Телото на овој молив е во светли интензивни бои со од ѕвеѕдички на него.

Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.

Шифра: СЦ324 / 74000432