Back To Top Button

Моливи HB – PELIKAN SILVERINO 3/1

74 ден

Моливи HB – PELIKAN SILVERINO 3/1

 

Дрвени моливи Pelikan Silverino од највисок квалитет. Silverino серијата е посебна серија германскиот бренд со специјално дизајнирани моливи во живи и весели бои за најмалдите.

Направени се од квалитетно дрво и цврста HB мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово лесно бришење со гума без да остави дамки на хартијата.

Производите на Пеликан се посебно препорачани од наставниците во Германија.

Шифра: 09000452-1