Back To Top Button

УМЕТНИЧКИ ДРВЕН МОЛИВ – АРТ ЛАЈН

УМЕТНИЧКИ ДРВЕН МОЛИВ – АРТ ЛАЈН

 

Дрвен молив со висок квалитет. Направен е од квалитетно дрво и цврста мина која тешко се крши. Графитот е од премиум квалитет што овозможува негово бришење со гума без да остави дамки на хартијата. Овој молив е достапен со различна тврдост на мината од 2H – 12B

Има триангулар облик за поудобно држење при пишување и цртање.