Back To Top Button

БИРО СЕТ ОРГАНИЗЕР 3/1 – МРЕЖА

320 ден

БИРО СЕТ ОРГАНИЗЕР 3/1 – МРЕЖА

Биро Сет 3/1 изработен од квалитетна жица. Со својот едноставен дизајн совршено ќе се вклопи на вашата работна маса.

Димензии: 200 x 100 x 100 mm

Достапен во повеќе бои.

Шифра: OF207