Back To Top Button

ПЛАСТЕЛИН PELIKAN – НЕОН БОИ

ПЛАСТЕЛИН PELIKAN – 12 НЕОН БОИ

 

ПЛАСТЕЛИН ПЕЛИКАН со највисок квалитет и 12 јаки неон бои. Пластелинот им овозможува на децата да ги развиваат своите креативни и моторички вештини додека притоа се забавуваат правејќи најразлични фигури и форми. Материјалот од кој е направен е мек и лесен за обликување.

Атрактивниот и модерен дизајн на пакувањето ги прави интересни за секое дете.

Овој пластелин ги поседува сите сертификати за безбедност на децата.