Back To Top Button

ПЛАСТЕЛИН – ТОЗ 1/8

69 ден

ПЛАСТЕЛИН – ТОЗ 1/8 со највисок квалитет и јаки бои.

Пластелинот им овозможува на децата да ги развиваат своите креативни и моторички вештини додека притоа се забавуваат правејќи најразлични фигури и форми. Материјалот од кој е направен е мек и лесен за обликување.

Овој пластелин ги поседува сите сертификати за безбедност на децата.

Шифра: 95000006