Back To Top Button

Заштитни маски KN95 во Графотекс

Графотекс е компанија која на македонскиот пазар постои уште од 1993 година со примарна дејност увоз, големопродажба и дистрибуција на Канцелариски Материјали и Тонери од најпознатите европски и светски брендови и производители како Pelikan, Herlitz, Geha, Media Range (Германија) , CASIO (Јапонија), Retech (Кина), Tekiner Group (Турција) GPV (Романија) итн.

Нашите клиенти, во кои влегуваат голем број на компании, големопродажни и малопродажни објекти на македонскиот пазар, сакајќи да ги заштитат своите вработени, а со тоа и самата компанија, во последниот период во повеќе наврати ни се обратија со барање за квалитетни заштитни маски. Ние, како и секогаш, сакајќи да им излеземе во пресрет на барањата на нашите партнери извршивме увоз на заштитни маски КН95 (N95=KN95=FFP2) кои ги поседуваат сите безбедносни сертификати и ги задоволуваат сите потребни стандарди за заштита од вируси, бактерии и загаденост во воздухот.

Маските KN95 според последните научни истражување, обезбедуваат највисоко ниво на заштита од вируси, бактерии и загадување од дури 95%, во споредба со памучните маски – 76%, и хируршките маски за еднократна уотреба – 73%.

Графотекс како компнија, како доказ за својот квалитет во работењето и грижа за околината и животната средина е горд сопственик на два различни сертификати ISO9001 (сертификат за квалитет) и ISO14001 (сертификат за заштита на животната средина).

Комплетните карактеристики на маските KN95 можете да ги видите со клик тука.

Сертификатите кои ги поседуваат нашите маски можете да ги видите со клик тука (сертификат KN95) и тука (сертификат за усогласеност).

Погледнете го видеото во продолжение кое ќе ви ја прикаже генијалноста со која маските КН95 ги сопираат и најмалите честички ↓

*Сите права се задржани. Забрането е преземање на оваа содржина без претходна согласност од авторот.

Поврзани написи

Post Image

Смарт тетратки на Липа Мил со СМАРТ АСИСТЕНТ

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО НОВИОТ SMART LINES По успехот со нашата Smart Lines апликација, решивме да одиме чекор подалеку и да развиеме уште еден поиновативен систем. Ова не е само скенер, планер или распоред за часови – тој е се ова и многу повеќе! Новата Smart Lines апликација е вашиот нов уникатен...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ »
Post Image

Подарок за 8 ми март, надминете ги нејзините очекувања

Подарок за 8 ми март, надминете ги нејзините очекувања 8 ми март е празник кој се слави во целиот свет, тоа е интернационалниот ден на жената во кој се слави женската моќ и придонесот на жената во општеството. Ова е празник кога сакаме да им покажеме на дамите во нашите...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ »
Post Image

Зголемување На Продуктивноста: Ефектот На Kвалитетните Kанцелариски Mатеријали

Денес, високата продуктивност е неопходна за успехот на секој бизнис. Многу фактори влијаат на истата, но еден аспект кој често се занемарува е употребата на квалитетни канцелариски материјали.  Од потрошувачки материјали до ергономски мебел, инвестирањето во висококвалитетни канцелариски материјали може значително да зголеми ефикасноста на работното место, моралот на вработените...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ »