Back To Top Button

ТЕТРАТКА СО СПИРАЛА – LIPA MILL (А5)

113 ден

ТЕТРАТКА СО СПИРАЛА  – LIPA MILL (A5)

Формат: А5 / А4

Тетратка со метална спирала со 70 листови. Достапна во повеќе различни бои.
– 70 листови / 70gr бела хартија
– Корица: 300gr
– Линијатура: коцки / линии

На залиха

Шифра: 71000160