Back To Top Button
Попуст!

Сет за Сезнајковци

560 ден

СЕТ ОД ТРИ СЛИКОВНИЦИ ЗА НАЈМЛАДИТЕ

Наслови: 
1. Другарска Азбука
2. Игра со Именки
3. Игра со Глаголи
Димензии: 210х210 / 210х210 / 210х210

Корица: мека / мека / мека

Страни: 36 / 20 / 24
Сет сликовници кој ќе им помогне на најмладите да влезат во светот на буквите, именките и глаголите и полека ќе ги припреми за на училиште.

Другарска Азбука – сликовница што ќе ве упати во светот на буквите, на пишувањето, на запознавањето со кирилското псимо. Во неа, на забавен и на шаренолик начин преку римувани строфи ќе дознаете повеќе за другарството, за заемните игри, понекогаш и за работните задачи на момчиња и девојчиња, чиишто имиња почнуваат со иста буква.

Игра со Именки – Со оваа шарена сликовница во рима, ќе влезете во игривиот свет на именките. Преку прекрасните слики и зборовите во боја, ќе научите како да ги препознаете и како да ги употребите. Именките навистина лесно се учат и лесно се помнат!

Игра со Глаголи – Влезете во игривиот свет на глаголите. Преку прекрасните слики и зборовите во боја, ќе научите како да ги препознаете и како да ги употребите. Глаголите навистина лесно се учат и лесно се помнат!

 

КЛИК ТУКА за да ја видите и нашата понуда со сетови од боенки и сликовници со попуст  !

Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.