Back To Top Button

Сет Сликовници – Пчеличката Маја

800 ден

СЕТ ОД ЧЕТИРИ СЛИКОВНИЦИ СО ПЧЕЛИЧКАТА МАЈА 

Димензии: 210х210
Димензии: мека
Страни: (96) 24 + 24 + 24 + 24
 
Сет едукативни сликовници со најпознатата пчеличка на светот. 

 

Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.