Back To Top Button
Попуст!

Сет Боенки + Сликовници – Пчеличката Маја

649 ден

СЕТ ОД БОЕНКИ И СЛИКОВНИЦИ СО ПЧЕЛИЧКАТА МАЈА

(сетот содржи: 2 сликовници, 1 боенка, 1 цртанка, дрвени боички Пеликан, гума, моливчиња )

Димензии: 210х210
Димензии: мека
Страни: (72) 24 + 24 + 12 + 12
Сет од сликовници, боенка и цртанка со најпознатата пчеличка на светот надополнети со прибор од германскиот производител Пеликан.

Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.