Back To Top Button

ПАПКА ЗА ДОКУМЕНТИ ПВЦ – 4 ЦМ

ПАПКА ЗА ДОКУМЕНТИ ПВЦ – 4 ЦМ

 

Пластична транспарентна папка со висок квалитет. Има 2 ластици за поголема сигурност и овозможува чување на поголем број на документи. Ги заштитува вашите документи од вода и прашина. Идеална за канцелариска употреба.
Достапна е во повеќе бои.

Ширина: 4cm

 

→ Проверете ги и останатите видови на папки од нашата понуда ←