Back To Top Button

Новогодишно Пакетче за Деца над 5 години

450 ден

Новогодишно Пакетче за Деца над 5 години составено од сликовници, боенки, боици, балони и многу друго за огромна радост, забава и едукација на децата, спакувани во одлична подарок кутија.

Состав на пакетчето:

Книга -Детски роман
Сликовница со активности: „Дедо Мраз кај Матеј и Луна “
Боенка: „Winter tales“
Новогодишна Боенка A4Дина и Додо
Новогодишна Боенка Б6 Дина и Додо
Мрсни боици
Висиномер
Новогодишен букмаркер
Новогодишна честитка
Балони x 3
Бројна или азбучна лента

 

→Погледнете ги сите новогодишни подароци од нашата програма тука←

Шифра: нп-3