Back To Top Button

Новогодишно Пакетче за Деца до 5 години (2)

650 ден

Новогодишно Пакетче за Деца до 5 години составено од сликовници, боенки, боици, балони и многу друго за огромна радост и забава на децата спакувани во одлична подарок кутија.

Состав на пакетчето:

Сликовница: „Авантурите на Дина и Додо“
Сликовница: „Нови Бајки од Македонија“
Сликовница: „Новогодишна/Зимска“
Зимска боенка A4
Новогодишна боенка А4
Мала боенка со стикери
Друштвена игра
Дрвени боици
Детско списание
Висиномер
Новогодишен букмаркер
Новогодишна честитка
Балони x3
Бројна или азбучна лента

→Погледнете ги сите новогодишни подароци од нашата програма тука←

Шифра: нп-2