Back To Top Button

МЕМО СТИК ЖОЛТ 75×125 mm – 100 ЛИСТА

МЕМО СТИК / МЕМО ЛИВЧИЊА ЖОЛТИ – 100 ЛИСТА 75×125мм

 

Мемо коцка со 100 самолепливи ливчиња. Одличен начин да им оставите пораки на вашите колеги. Оставајте пораки на огласната табла, користете ги додека учите, спремате испит или пак, правите некој план.