Back To Top Button

Мастило Edelstein® – 50ml

950 ден

Мастило Edelstеin® by Pelikan – 50ml

 

Името на оваа колекција преведено од германски (Edelstеin) на македонски значи скапоцен камен (gem stone). Сите различни бои на Edelstеin® мастилата одговараат на бојата на некој скапоцен камен. Секое од овие мастила во себе има специјална состојка која овозможува екстра лесно пишување со мастилото и заштита на перцето.

Изгледот и уникатните бои го прават ова екстра квалитетно мастило убав сувенир на вашата работна маса.