Back To Top Button

ФУТРОЛИ ЗА ПЕНКАЛА

ФУТРОЛИ ЗА ПЕНКАЛА

Висококвалитетни футроли дизајнирани специјално за чување пенкала. Нудат практичен и елегантен начин за заштита на пенкалата од гребнатини и оштетувања.

Изработени се од квалитетни материјали кои го осигуруваат долготрајното чување на пенкалата. Направени се со голема прецизност и внимание на деталите.