Back To Top Button

ФЛОМАСТЕРИ – ТОЗ

140 ден

ФЛОМАСТЕРИ – ТОЗ, наменети за цртање и боење на хартија. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

Производ на најголемиот балкански производител за школски прибор – ТОЗ Хрватска.

Шифра: 95000003