Back To Top Button

ФЛОМАСТЕРИ – Џамбо S-Cool

ФЛОМАСТЕРИ – JUMBO S-Cool

 

Фломастери С-Кул ЏАМБО – дебели фломастери наменети за цртање и боење на хартија. Врвот на овие фломастери е направен од квалитетни влакна кои не дозволуваат брзо сушење на производот. Јаките и интензивни бои кои ги имаат овие фломастери ја будат и поттикнуваат креативноста во секое дете.

Спакувани се во ПВЦ пакување со 12 различни бои.