Back To Top Button

ДУПЛОФАН 18мм х 20м – ДВОЈНО ЛЕПЛИВА ТРАКА

62 ден

ДУПЛОФАН 18мм х 20м – ДВОЈНО ЛЕПЛИВА ТРАКА – ДВОЈНО ЛЕПЛИВА ТРАКА

 

ДУПЛОФАН 18мм х 20м – ДВОЈНО ЛЕПЛИВА ТРАКА. Универзална двострана самолеплива лента отпорна на високи температури.

Достапна во 3 димензии: 18mm x 20m   /   24mm x 20m   /   48mm x 20m

 

Шифра: OF264