Back To Top Button
Попуст!

Другарки со Стил – Сет 2 (Едукативна Вежбанка)

449 ден

СЕТ ЕДУКАТИВНИ ВЕЖБАНКИ – ДРУГАРКИ СО СТИЛ

ФорматА4
Корица: мека
Во сетот влегуваат:
12 дрвени боички Пеликан,
2 едукативни вежбанки,
лепак Пеликан
ножички Пеликан
 
Креирај облека за другарките со стил!

Собери ги сите другарки и менувај им ги облеките!


Оваа боенка содржи активности како: боење, сечење,лепење, креативно размислување. 

Дечињата користејќи ја својата имагинација и креативност можат да комбинираат различни модни креации за четирите другарки Ања, Лина, Јана и Срна.

Оваа сликовница ќе им помогне на дечињата во:

– развој на нивните моторичките вештини

– поттикнување на крееативниот ум, фантазија и креативноста на детето

– зајакнување на самостојноста и самодовербата

– зајакнување на концентрацијата

  

Видете ја нашата понуда од сетови со попуст со клик тука !

 

Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.