Back To Top Button

Боенка со Активности + Прибор (Другарки со Стил – Ања)

285 ден

БОЕНКА СО АКТИВНОСТИ – ДРУГАРКИ СО СТИЛ (ОБЛЕЧИ ЈА АЊА)

ФорматА4
Корица: мека
Во сетот влегуваат: боенка со активности, 12 дрвени боички S-Cool, лепак, ножички Пеликан
Креирај облека за другарките со стил!

Собери ги сите другарки и менувај им ги облеките!


Оваа боенка содржи активности како: боење, сечење,лепење, креативно размислување.

Дечињата користејќи ја својата имагинација и креативност можат да комбинираат различни модни креации за четирите другарки Ања, Лина, Јана и Срна.

Оваа сликовница ќе им помогне на дечињата во:

– развој на нивните моторичките вештини

– поттикнување на фантазијата и креативноста

– зајакнување на самостојноста и самодовербата

 

Видете ја нашата понуда од сетови боенки и сликовници со попуст со клик тука !

Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.