Back To Top Button

Pelikan Classic – Pastel Green (НАЛИВ ПЕРО/ХЕМИСКО ПЕНКАЛО)

8,590 ден

Pelikan Classic – Pastel Green

(НАЛИВ ПЕРО/ ХЕМИСКО ПЕНКАЛО)

 

Classic серијата на Пеликан е една од најпродаваните заради нејзиниот модерен и елегантен изглед како и пристапна цена. Токму ова дозволува да го користите во секоја пригода и го прави одличен подарок за специјални прилики. Подарете му го на некој близок, на некој кој ви значи, на вашите бизнис партнери или пак земете го за ваша лична употреба и бидете сигурни дека сте го направиле вистинскиот избор. Различните кафени нијанси кои се прелеваат меѓу себе му даваат некоја друга димензија на изгледот на ова пенкало.

 

Classic серијата е достапна како налив перо и хемиско пенкало и во зависност од моделот доаѓа со позлатени (24k) или сребрени детали на самиот производ. Доаѓа заедно со гаранција и соодветен gift box.

 

– K200 Хемиско Пенкало – 7.490 ден

– М200 Налив Перо – 9.950 ден

Нема на залиха