Back To Top Button

Тетратка ПРЕМИУМ – Женска Колекција (А5)

59 ден

ТЕТРАТКА S-COOL – ЖЕНСКА КОЛЕКЦИЈА ПРЕМИУМ

Премиум тетратка со линии и коцки и слатки женски дизајни. Оваа тетратка е направена на дебела хартија за да се спречи лесно кинење на листовите. Избор од 4 различни дизајни.

Листови: 52л/104 стр – 75 gsm бела хартија

Корица:  230 gsm + ув лак и пластификација

*доколку некој дизајн кој сте го нарачале е недеостапен во моментот, како замена испратен ќе биде оној кој е најсличен на него

→Видете ги сите колекции со клик тука

Шифра: 74001218