Back To Top Button

ШКОЛСКА КРЕДА – S-COOL 1/100

95 ден

ШКОЛСКА КРЕДА – DUSTLESS S-COOL 1/100

 

DUSTLESS ШКОЛСКА КРЕДА која не остава бела прашина на рацете.

Достапна во пакување 1/12 и 1/100.

 

→ Проверете ги и останатите креди од нашата понуда

Шифра: СЦ241