Back To Top Button
Попуст!

Сет Решавај со Дина и Додо

375 ден

СЕТ ОД ТРИ СЛИКОВНИЦИ СО АКТИВНОСТИ

Формат: Б5
Корици: меки
Страни: (108) 36 + 36 + 36
Во сетот влегуваат: 3 сликовници, 12 дрвени боички, 2 моливчиња, гума за бришење
Комплет од 3 едукативни вежбанки за мозокот на дечињата.
Активностите кои ги содржат овие вежбанки се: боење, пишување, броење, поврзување и уште многу други игри преку кои најмладите се забавуваат и истовремено учат.

 

Оваа сликовница ќе им помогне на дечињата во:

– развој на нивните моторичките вештини

– развој на логичките капацитети и способности

– поттикнување на фантазијата и креативноста

– забавно учење на математика преку игри


Прибор кој ќе им биде потребен на дечињата за да можат да ги извршат сите активности е: дрвени боички, моливчиња, гума, острилка.

 

КЛИК ТУКА за да ја видите и нашата понуда со сетови од боенки и сликовници со попуст  !

Во нашата онлајн книжара можете да најдете боенки за деца, сликовници за деца, литература и книжевност за деца, како и останати едукативни забавни игри прилагодени за соодветната возраст кои на децата им помагаат да ги развиваат својата креативност и имагинација.