Back To Top Button

POWER BANK 5200 mAh – MEDIA RANGE

POWER BANK MR751 | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE

 

POWER BANK MR751 | ПОЛНАЧ ЗА МОБИЛЕН – MEDIA RANGE – полначите за батерија се ваша задолжителна придружба кога отсуствувате од дома подолг временски период. Тие се компактни и лесни дополнителни батерии кои можете да ги носите секаде и  во секое време за полнење на вашиот смартфон, таблет или друг смарт уред.

Се полнат на комјутер или во струја со помош на УСБ кабелчето кое доаѓа заедно со пакувањето.

 

Карактерисктики :

– полнива Литиумска батерија

– капацитет 5.200 mAh | 3.7V | 19Wh

– тежина: 105 g

– димензии: 90 x 40 x 22 mm

– вклучен микро УСБ кабел за полнење

– лед индикатор кој покажува степен на наполнетост на батеријата

– лед ламба (светилка)

– overcharge protection, discharge protection