Back To Top Button

ПАПКА СО ПАТЕНТ – Minnie Mouse – Disney

ПАПКА СО ПАТЕНТ – Minnie Mouse – Disney

 

Папка со зипер – Мини Маус. Патентот спречува испаѓање на документите, а материјалот од кој е направена папката ги заштитува од вода.

Материјал: ПП

Формат: А4

Пакување: 1/12