Back To Top Button
Попуст!

Океј сум! Помагајте! + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

670 ден1,760 ден

Океј сум! Помагајте!: прирачник за несовршени жени + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

 

Направете си ваша комбинација од омиленото Pelikan Jazz Elegance метално пенкало и книга по избор за совршен подарок кој ќе остави посебен впечаток.

Краток опис:

Оваа книга дава свеж поглед на моќта и потенцијалот на жените: духовити, дигитално писмени и исклучително неспокојни.

Идејата потекнува од колумната насловена како „Будалеста зрелост“ од која подоцна Ривкин и Мекмикан ја развија истоимената интернет-страница за да го променат имиџот на средната доба, како контраудар на угнетувањето базирано на вежби, рецепти и сосредоточеност на шпоретот. Значи, ова е книга полна со совети како да се води „несовршен живот“…

Број на страни: 326 / Корица мека / Автор: Анабел Ривкин, Емили Мекмикан