Back To Top Button

МИНА ЗА РОЛЕР ПЕНКАЛО – ПЕЛИКАН 338

210 ден

МИНА ЗА РОЛЕР ПЕНКАЛО – ПЕЛИКАН 338 (ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ).

Мина за ролер пенкало со голем капацитет од германскиот производител Пеликан.

Достапни дебелини: M

Шифра: 09000205