Back To Top Button
Попуст!

ЛУЛУ – Јана Мишо + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

580 ден1,670 ден

ЛУЛУ – Јана Мишо + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

 

Направете си ваша комбинација од омиленото Pelikan Jazz Elegance метално пенкало и книга по избор за совршен подарок кој ќе остави посебен впечаток.

Краток опис:

Хумор, метал и книжевен салон во приказна за девојка што работи во една од последните класични ковачници во градот. Откако ќе избега од живот до кој не може да си објасни како стигнала, Лулу решава да се затвори над чекан и наковална, без некоја посебна возбуда и се разбира – не ù успева. Влегува во свет на преиспитување, самобендисани автори и….

Број на страни184 / Корица мека / Автор : Јана Мишо