Back To Top Button
Попуст!

Куфери – Upper B – Црни

3,100 ден8,100 ден

Куфери – Upper B – Црни

среден: Wizzair димензии – 55x39x20 cm

голем: 68x43x28 cm

  • Супер квалитет (840D материјал + најлон опорен на вода)
  • Двојни тркалца кои се вртат 360 степени и овозможуваат лесно буткање на куферот по аеродроми и патишта.
  • Ексра лесен материјал, со цел да нема дополнителна тежина
  • Телескопска рачка
  • Една голема преграда
  • Две предни прегради
  • Тестиран за тумбање и паѓање
  • Модерен дизајн