Back To Top Button
Попуст!

Фурам феминизам + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

580 ден1,670 ден

Фурам феминизам + Пенкало/Налив Перо Pelikan Jazz

 

Направете си ваша комбинација од омиленото Pelikan Jazz Elegance метално пенкало и книга по избор за совршен подарок кој ќе остави посебен впечаток.

Краток опис:

Зошто мама раскрева по дома, а не тато? Зошто го носам презимето на тато, а не на мама? Зошто знаеме повеќе за спортисти и научници отколку за спортистки и научнички? – ова се само некои од илјадници прашања што од името на сите девојчиња ги поставува лик-ИЦА, хероината на оваа книга…..

Број на страни149 / Корица мека / Автор : Ламија Бегагиќ, Марина Величковиќ